Zgodnie z decyzją MEiN od 17 maja br. uczniowie szkół ponadpodstawowych, przechodzą na naukę stacjonarną. W naszej szkole stanowi to formę nauczania hybrydowego w związku z odbywaniem praktyk zawodowych poza szkołą przez dużą grupę uczniów.
Na terenie szkoły obowiązują wszelkie wcześniej ustalone zasady bezpieczeństwa - m.in. do szkoły przychodzą uczniowie zdrowi, obowiązują maseczki i przestrzeganie zasad higieny.
Lekcje odbywają się wg dotychczasowego rozkładu zajęć.
Serdecznie zapraszamy do szkoły
Z poważaniem
Dyrekcja Szkoły
NIE MA KUCHNI BEZ JAJEK
Jajka można przyrządzać na wiele sposobów.Uczniów kl. I TŻiUG zainspirowały takie potrawy jak: jaja po szkocku-to gotowane jajka obtoczone w mięsie mielonym pachnącym musztardą w złocistej panierce. Suflet jabłkowy- to rodzaj podawanego na gorąco wypieku o delikatnej,lekkiej i porowatej strukturze
Uczniowie wykonali potrawy, ocenili, że to prawdziwe przysmaki, smakowały wybornie
'"Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro..."